“HOE REGEL IK MIJN BEDRIJFSOVERDRACHT OPTIMAAL?”

Stel dat er een strategisch bod wordt gedaan op uw bedrijf. Hoe gaat u hiermee om? Zegt u ja of wilt u nog wachten? Bijvoorbeeld omdat er een kans is dat uw kind(eren) de onderneming wil(len) voortzetten.

Als u kiest voor bedrijfsoverdracht, binnen of buiten de familie, komen er financiële, strategische, juridische en ook emotionele vraagstukken op tafel. Hoeveel is uw bedrijf waard en welke partij bepaalt dit? Onder welke voorwaarden draagt u over? Hoe ziet uw leven na de overdracht eruit? Hoe ziet uw persoonlijke financiële planning eruit? Hoe betrekt u uw partner en kinderen bij de overdracht? Vragen die een goede voorbereiding en het nodige denkwerk van u vergen.

In onze rol als adviseur en procesbegeleider hebben wij een draaiboek opgesteld. We kunnen daarmee stapsgewijs de gehele overdracht van gedachtenvorming naar implementatie voor u begeleiden. In samenwerking met andere specialisten coördineren wij de overdracht. Dit geeft u en alle belanghebbenden rust en haalt de emotie uit de onderhandelingen met optimale resultaten.

“Er is niets moeilijks aan. Het enige wat men hoeft te doen is de juiste toetsen aanslaan op het juiste moment”

— Johan Sebastiaan Bach


“Ik heb mijn bedrijf verkocht; Hoe nu verder?”

“Heb ik ook een familiestatuut nodig?”

“Hoe maak ik goede afspraken in ons samengestelde gezin”

“Hoe regel ik mijn bedrijfs-overdracht optimaal?”

“Hoe leren mijn kinderen om te gaan met het familie vermogen?”

“Hoe zet ik mijn eigen family office op?”

“IS EEN FAMILIEFONDS INTERESSANT VOOR MIJ?”

Functioneert mijn single family office optimaal?

HOE KAN IK MIJN VERMOGEN STRUCTUREREN?