EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK

Ons contact begint met uw specifieke vraag of wens om een bepaalde situatie te veranderen. Dit kan gaan over uw vermogen, uw bedrijf of uw familie. In een kennismakingsgesprek onderzoeken we samen op welke manier uw situatie het beste kan worden aangepakt. 
Uiteraard dient er een klik te zijn.


IEDERE SITUATIE VRAAGT OM EEN ANDERE BENADERING

ADVIES

Sommige vragen lossen we op met een advies. Door een inventarisatie van de feiten en omstandigheden brengen wij voor u de verschillende (on)mogelijkheden in kaart.
Dit werken wij uit in een advies op maat. Vervolgens kiest u wat het beste bij u past en worden zaken (juridisch) goed vastgelegd. Onze kracht zit in de implementatie van dat advies. Wij staan voor onze adviezen die het bruikbare en concrete antwoord zijn op uw vragen.

“Verandering begint als iemand de volgende stap zet.”

— William Drayton

PROCES

Sommige situaties vragen om een procesmatige aanpak. Bijvoorbeeld hoe kan het (familie)bedrijf goed worden overgedragen? Of hoe wordt de opkomende generatie voorbereid op de verantwoordelijkheden van het vermogen? We hebben een aantal serious games ontwikkeld die op een creatieve en toch serieuze manier uw (familie)situatie in kaart brengen. Op deze manier worden gedachten, ideeën en wensen van alle belanghebbenden over het familiekapitaal helder. Vervolgens faciliteren wij diverse bijeenkomsten om de belangrijkste onderwerpen met u en uw familieleden te bespreken. Dit kan leiden tot nieuwe ideeën, oplossingen en afspraken in juridische documenten of een familiestatuut.