TEAM GUIDATO

Guidato is in 2008 opgericht door Marijke Kuijpers en Raimund Kamp. Guidato verleent onafhankelijk en professioneel advies aan vermogende particulieren, ondernemers en (bedrijfs)families.


DRS. MARIJKE KUIJPERS
PARTNER
06-83202688
LINKEDIN
EMAIL

Kenmerkend voor Marijke is de verantwoordelijkheid die zij voelt voor haar cliënten en haar oog voor detail. Zij is ervaren in het begeleiden van mensen die opeens een groot vermogen verwerven, zoals (oud-)ondernemers en erfgenamen. Naast haar werkzaamheden als vermogensregisseur, adviseert zij families over de optimale voorbereiding van de opkomende generatie. Marijke studeerde bedrijfskunde aan Nyenrode en financiële economie aan de Vrije Universiteit. Zij is haar twintigjarige bankcarrière begonnen in investment banking. Marijke heeft daarna als beleggingsadviseur en relatiemanager gewerkt bij MeesPierson private banking.


MR. RAIMUND KAMP
PARTNER
06-83217658
LINKEDIN
EMAIL

Raimund adviseert families over de instandhouding en overdracht van hun (ondernemings)vermogen naar de opkomende generatie. Hij begeleidt (bedrijfs)overdrachten met ruime aandacht voor de familiedynamiek. Voorts ontwikkelt hij leertrajecten voor bedrijfsopvolgers en toekomstige erfgenamen. Hij geeft regelmatig les, publiceert en spreekt op seminars over vermogensoverdracht en familiebedrijven. Raimund studeerde fiscaal en notarieel recht aan de Universiteit van Amsterdam en is achtereenvolgens werkzaam geweest bij Arthur Andersen in Amsterdam en London, Ernst & Young en MeesPierson.


MR. CHRISTINE KLEIN
PARTNER
06-51828480
LINKEDIN
EMAIL

Mr Christine Klein is de notariële kennispartner van Guidato. Christine adviseert cliënten vanuit haar notarieel-juridische achtergrond, waarbij zij gebruik maakt van haar specialismen op het gebied van familie- en erfrecht, estateplanning, mediation en coaching. Zij is sinds 1990 werkzaam in het notariaat bij grote en middelgrote notariskantoren in Het Gooi. Zij is notaris geweest bij Klein Binnenkade Notarissen in Amsterdam-Zuid. Als notarieel-juriste pur sang weet zij complexe notariële kwesties op te lossen, creatief en down-to-earth, waarbij ook lastige onderwerpen bespreekbaar gemaakt worden. Zij is tevens gecertificeerd executeur. Cliënten geven aan dat zij Christine waarderen vanwege haar karakteristieke werkwijze op het raakvlak van juridisch-fiscale en emotionele kwesties bij erfenissen.


ASSOCIATES

PROF. DR. AD KIL
ASSOCIATE

Ad is emeritus hoogleraar Didactiek van Research voor Professionals aan de Nyenrode Business Universiteit. Hij was eerder o.a. directeur van Master Opleiding Conflict Management aan de Universiteit van Maastricht. Ad is ook actief als consultant, opleider en onderzoeker in onder meer de professional service industrie, real estate en conflictmanagement.


DRS. ELLEN APTROOT
ASSOCIATE

Ellen is psychotherapeut, systeemtherapeut, organisatieadviseur en docent. Zij werkt ook als coach voor vermogende families en familiebedrijven. Ze heeft jarenlange ervaring met opvolgings-vraagstukken. Haar werkwijze is om vanuit de systeemtheorie de complexe vraagstukken die zich in een familie voordoen in kaart te brengen. De belangrijkste aanname in deze manier van denken en kijken is om de familie op te vatten als een systeem. Door de familie als systeem te benaderen wordt de wisselwerking tussen de familieleden zichtbaar evenals het gelijktijdige wederkerige patroon waar mensen door worden gestuurd.


RAAD VAN ADVIES

Guidato heeft vanaf 2009 een Raad van Advies. De huidige Raad van Advies bestaat uit Katja Staartjes en André Koopman.